New Look for Co-op

By bellmannews / May 22, 2019
Coop store logo on brick wall

Plans have been submitted for a facelift at Stonehaven’s David Street Co-op.

The proposals are for the installation of a new shop front, windows, external plant, lighting and erection of boundary fences.

The new look for the 4273 square metre store would also see a revised internal layout.  Externally, the existing timber shopfront would be overclad and rendered grey, while the existing timber windows and front door are to be removed and replaced with new powder coated aluminum in the same grey colour. A new trolley bay and fencing are also on the cards.

Full details of the proposals are available at https://upa.aberdeenshire.gov.uk/online-applications/applicationDetails.do?activeTab=dates&keyVal=PRJN7BCAJOO00

Any person wishing to make comment on an application should do so in writing to
Robert Gray Head of Planning and Building Standards by June 5.

You can also make comment online or to the email address below. Please note the date for comment will extend if neighbour notification or advertisement is required. Comments must be submitted within the required timescale and any comments made will be available for public inspection and will be published on the internet.


Local Planning Office: Viewmount, Arduthie Road, Stonehaven, AB39 2DQ Telephone: 01467-534333 Email: planningonline@aberdeenshire.gov.uk

 

 

 

Click here to add a comment

Leave a comment: